torsdag 14 juni 2012

Syrran, jag och Årstaviken :)

Oh yes, en härlig kväll indeed.

Dagen på jobbet förflöt på ett behagligt sätt. Sen slängde jag mig på hojen och lyckades nog pricka in varenda rödlyse (omslaget till rött alltså) på vägen till Söder, irriterande!
Blev en och en halv minut sen till Röda Korset men det gjorde inte så mycket, får väl komma en och en halv minut tidigare till nästa pass  :) volontärflex ;)

Idag var mer en introduktion och jag fick information om själva organisationen och Mötesplats Kupan på Södermalm. Vi pratade lite policy, mina uppgifter och en massa annat. Kommer bli awesome!


Hem och byta om och sen jogga ner till Skanstull och möta upp syster, hon tyckte vi skulle springa runt Årstaviken och coach var inte sen att säga nej :)
När vi passerade Tantolunden upptäckte vi Friskis och Svettis som var mitt uppe i ett pass. Vi slank in, eller ja, in och in, sommarjympa är ju så bra för att det är utomhus *wiiieeeho*  men tyvärr var det precis i sista syretoppen så det blev inte många minuter men skoj inslag.

Fortsatte runt vid Marievik och på andra sidan körde vi en backe några gånger extra för löpteknik och sen blev det stopp och körde lite styrka;
- planka
- dips
- stepup på bänk

Joggade vidare och sen körde vi en intervallstege med lyktstolparna som ledstång.
1+ jogga 1
2+ jogga 1
3+ jogga 2
4+ jogga 2
5+jogga 3
5+jogga 3
4+ jogga 2
3+jogga 1
2+ jogga 1
avslutade vi med två vändor uppför trapporna borta vid bron igen och därefter nedvarvning.


I'm so very proud of her. <3

Joggade sista biten hem och bara njöt av kvällssolen. Blir det sommar på riktigt snart måntro?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar