onsdag 16 mars 2016

Jag är ingen Gunde Svan i duschen precis

Jag gillar att duscha. När man tränar mycket blir det att man duschar mycket. Att duscha utan att träna innan, nja,  det är för mig ganska märkligt. Onödigt liksom. Som tur är händer det inte så ofta.
Gunde Svan hade ju någon form av hastighetsrekord på att duscha och torka sig. Framförallt var det för att han då skulle få återhämta mer.

Jag är lite tvärtom. När jag har tränat klart står jag gärna några minuter extra i duschen. Pustar ut. Går igenom passet i huvudet. Tar mig tid att utvärdera. Berömmer mig själv lite och har jag gjort ett extra bra pass så blir det den lyxiga duschcremen från Body shop eller Spa Rituals.
Jag kan självklart vara klar väldigt fort men har jag inte bråttom så ger jag gärna mig själv de där extra minuterna i duschen. Det är lite av min egen tid. And I like it.

Idag sprang jag ett svettigt tempopass på bandet på gymmet. Det var extra svettigt eftersom den fläkt som brukar rädda mig idag hade valt att vara någon annanstans. Jag har dessutom en regel när jag springer inomhus att jag får inte ta av mig linnet förrän halva passet har gått. Phiew. Varmt blev det. Men passet gick bra och benen tyckte det var jobbigt att cykla hem sen.
Bra.

Walk the walk.

3 kommentarer:

 1. Du tycker om att springa i värme.
  Du är bra på att springa i värme.
  Men visst måste du haft hastighetsduschning i värnplikten ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skrev ju det. Jag kan om jag vill ;)

   Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera