torsdag 26 april 2012

Spy-tusingar byttes mot styrketräning och Tabbathaintervaller

Idag skulle jag och Miranda sprungit spy-tusingar på Sumpans IP.
Jag var sådär sugen imorse när jag vaknade kan jag säga.

Igår var vi (jag, Kristina, Emelie, Janne och Carina) ut och firade Carinas första 100mileslopp (TEC). Middag på Jensen och en sen kväll ledde till att det inte blev några 8h sömn inatt, men det var rackarns trevligt så det gjorde inte så mycket.

Messade Miranda på dagen och berättade att jag var jättesugen på dryga intervaller.................hon hade skadat ryggen genom någon annans försorg och passade intervallerna,  spytusingarna fick vänta till en annan dag.
Förståeligt då ryggont är direkt obra!upphör med ryggont! =/

Jag såg iaf fram emot yoga-passet på eftermiddagen på jobbet....bytte om i god tid, myste runt uppe på kontoret i mina nya träningskläder (hittade ett par 3/4brallor från Craft och ett  Nike-linne på rea igår) ;)

Väl nere vid gymmet möttes jag av lappen "Yogan inställd idag 26/4", mjääääääääääääääääääääääääk, jag som hade sett fram emot det, det var välbehövligt också....
besviken masade jag mig upp för de fem trapporna igen. vankade lite av och an i korridoren och försökte få med ngn kollega på ett svettigt pass men det gick sådär.

Hade bestämt möte med en annan kollega vid 15.30 så det var bäst att snabba på.
Ner till gymmet,
snabb uppvärmning på cykel i 5 min,
latsdrag, cablecross, benböj med spänsthopp, frivändningar med upphopp på bänk emellan seten.
Avsluta med Tabbatha-intervaller; upp på bandet, 8x20sek med 10 sek ståvila mellan, 3 set och sen var det nya linnet genomsvettigt och Maria en slagen hjälte.

Känner träningsvärken i antågande, nice, då vet jag att jag lever!

"It aint about how hard you hit, it's about how hard you can get hit, and keep moving, about how much you can take, and keep moving forward, that's how winning is done!" - Rocky Balboa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar