torsdag 3 maj 2012

Löparkjol på!

Phieeeeeeew....................
Börjar långsamt återvända till världen och känner mig som människa igen.
Egentligen ska jag inte klaga, haft världens enklaste flytt. Flyttfirma! Mer effektiva karlar får man faktiskt leta efter.

I söndags var det flyttlådekaospizzamys med mina bästa tjejer och en liten Arvid som mest åt mjölk. Vi pratade om det mesta och ingenting alls :) <3

På måndagen anlände flyttfirman Skövde vid halv ett-tiden på måndagen, en och en halv timme senare var det lastat och klart.
Bara för mig att sätta mig på tåget upp till Stockholm.
På tisdagsmorgonen kom de och lastade av, bar upp varenda liten pinal.

Så då står man där, med flyttlådekaos.
Packa upp, bestämma vad som ska stå var (I-landsproblem jag vet), hmm, njaa , nääm, den passar nog inte där, jag vill nog ha kaffet i det här skåpet, men ska det här verkligen stå längst in.
Jaja, fick upp det mesta av sakerna i köket ialla fall.
Igår gav jag mig på kläderna.........avbröt efter hälften av väskorna packats upp.

Träningen då?
Jojomen, den finns här :) (hallååååååå???)
Igår tog jag och min bättre hälft och luftade springskorna runt Söder. Började och slutade vid Slussen, det var en väldigt fin kväll längs vattnet och tokmycket folk ute och sprang.
Jag hade premiär för min (ena) löparkjol som jag köpte när vi var i New York i höstas.Lite ovant att ha något fladdrandes sådär men jag ska nog vänja mig :)
Rundade av med trapporna upp från Slussen igen, lite nervarvning på det och klockan visade drygt 12 km. Ytterst trevligt.

Idag är det redan torsdag, gick upp vid halv 5 imorse för att köra syster med respektive till Arlanda, såhär dags har de nog redan landat på Kreta, inte alls avis..............
I övrigt blir jag så dagvild när det är långhelg och klämdagar och gud vet allt.

I helgen går Kungsholmen runt, I'll be there inte tävla (but whyyyy?), men hejja, det ska jag göra bäst av alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar